Vilniaus miesto fizinio aktyvumo žemėlapis

Aktyvus laisvalaikis – tai paprasčiausias būdas susirasti bendraminčių, padedantis palaikyti gerą sveikatą, daugiau laiko praleisti su šeima,. Fizinis aktyvumas leidžia atsipalaiduoti po įtemptos darbo dienos, padeda įveikti stresą, gerina darbingumą, suteikia energijos. Turime atrasti veiklą, kuri suteiktų gerų emocijų, nesvarbu, ar tai būtų bėgiojimas, šokiai ar pasivaikščiojimas parke. Šiuolaikinis gyvenimo būdas ir tempas verčia planuoti savo veiklą, išskirti prioritetus.

Vilniaus m visuomenės sveikatos biuras kviečia pagalvoti apie savo gyvenimo būdą, pasirūpinti sveikata ir atrasti mėgstamiausią fizinę veiklą. Galbūt Jūs mėgstate plaukioti baseine? O gal pagaliau pasiryžote išmokti šokti ir nežinote, kur tai daryti? Visa tai yra naujajame Vilniaus miesto fizinio aktyvumo vietų žemėlapyje, kurį rasite adresu: http://services.maps.lt/vvsb/.

Vilniaus mieste siūlomų aktyvaus laisvalaikio praleidimo vietų yra gausus pasirinkimas, tai: lauko treniruokliai, maudyklos, parkai, laisvalaikio centrai, baseinai, stadionai, tinklinio aikštės, šokių klubai, krepšinio aikštelės, vaikų žaidimo aikštelės, sporto klubai, teniso aikštės, nuotykių parkai, futbolo aikštelės, riedučių parkai, o taip pat dviračių, pėsčiųjų takai. Be to, čia pat pateikiamas objekto adresas, kontaktai, trumpas aprašymas apie objektą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *