MBT avalynė

Šiuo metu Lietuvoje sparčiai populiarėja MBT avalynė. Kaip teigia MBT batų gamintojai su šia avalyne galima ir sportuoti. Platesnį avalynės aprašymą rasite pranešimo apačioje. Taip pat norėtume išgirsti nuomonę bei atsiliepimus iš tų žmonių, kurie jau išbandė šią avalynę. Ar patogu sportuoti su šia avalyne? Ar pastebite kokius nors rezultatus? Pagerėjo savijauta?

MBT (Masai Barefoot Technology) buvo sukurta 1996m, kai atradome, kad natūralus nestabilumas teikia neįtikėtiną naudą sveikatai. Tai atradome stebėdami nuostabiai judrius masajų žmones, vaikštančius basomis natūralia, gruoblėta žeme. Stebėdami šių žmonių veiksmus suvokėme, kad žmogaus kūnas nepritaikytas stovėti ar vaikščioti kietais, plokščiais paviršiais. Taigi, užsibrėžėme tikslą išvystyti naują avalynę, kuri imituotų ėjimą minkštu, nelygiu paviršiumi. Rezultatai buvo stulbinantys. MBT avalynė jau yra parduodama daugiau nei 35 viso pasaulio šalyse ir entuziastingi vartotojai patvirtina, kad avėdami MBT jie pastebimai gerina savo savijautą.

* MBTs sužadina Jūsų raumenis
* MBT teigiamai veikia visą jūsų kūną (ne tik jūsų pėdas)
* MBT padeda sudeginti daugiau kalorijų vaikštant arba tiesiog, stovint
* MBT gerina jūsų savijautą

Kuomet kūnas nestabilus – jis tvirtesnis

Vaikštant avint MBT, žemė nebėra plokščia ir stabili, todėl kūnas įtempia daugiau raumenų tam, kad išlaikyti pusiausvyrą ir sukurti stabilumą. Tai suaktyvina kūną, padidina nugaros raumenų veiklą, gerina laikyseną, stiprina sėdmenų bei šlaunų raumenis ir sudegina daugiau kalorijų. Visa tai mažina čiurnos, kelio ir klubo sąnarių apkrovą. Esant begalei mokslinių dokumentų ir siekiant paremti šiuos teiginius, viso pasaulio sveikatos apsaugos specialistai rekomenduoja MBT avalynę gydant nugaros skausmus, kaulų bei raumenų sistemos sužalojimus ir kitus fizinius skausmus.
Mokslas po jūsų kojomis

mbt avalyne

MBT avalynę galima įsigyti internetinėje sporto prekių parduotuvėje www.sportolinija.lt

Taip pat susisiekus telefonu 8657 84717 galima atlikti išankstinį užsakymą ir MBT avalynę pasimatuoti bei įsigyti Kauno mieste adresu K.Petrausko gatvė 26-310.

Comments

  1. Informuojame, kad MBT avalynę vėl galite įsigyti Lietuvoje.
    Seni modeliai parduodami su 50 % nuolaida!

    MBT fiziologinę avalynę galite įsigyti:
    NAUJA parduotuvė SVEIKA MADA, Baltrušaičio 9, Vilnius
    ( lygiagreti gatvė Ukmergės g., už PC Senukai, priešais Hansa plytelių turgų).

    Čia taip pat galite išsitirti pėdas, įsigyti komforto avalynę, venų ligoms skirtas kompresines bei profilaktines kojines keliaujantiems, daug stovintiems ir sėdintiems.

    Esant įvairioms stuburo, sąnarių, pėdų problemoms, sportui galite užsisakyti unikalius pagal naujausią technologiją gaminamus individualius vidpadžius arba įsigyti vienus geriausių Europoje standartinius vidpadžius: vaikams, įvairioms sporto šakoms, komforto, aukštakulniams.

    Daug sėdintiems, vairuojantiems siūlome nestabilias pagalves, sprando, pėdų masažuoklius.

    Pėdų priežiūros priemonės – ortopedinės, taip pat ir sausėjančios, prakaituojančios odos priežiūrai.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *