Sporto ir sveikatingumo stovyklos

Sporto stovyklos yra populiarios aktyvaus jaunimo tarpe. Tokiose stovyklose vaikai ir paaugliai turi progą save sustiprinti, pagyventi sveiko gyvenimo ritmo ir gauti reikalingos informacijos kaip sveikai gyventi ir taisyklingai sportuoti grįžus namo. Pastaruoju metu atsirado gan nemažas tokių stovyklų poreikis ir suaugusių žmonių tarpe.

Pagrindinės to priežastys – susidūrimas su vis dažnėjančiomis sveikatos problemomis, kurios kyla iš ne itin sveiko gyvenimo būdo bei noras jaustis geriau, atrodyti gražiau. Tokios, sporto ir sveikatingumo stovyklos, yra ypatingai populiarios Jungtinėse Amerikos Valstijose.

VšĮ sporto agentūra „Sporto projektai” (šio projekto iniciatorė) artimiausiu metu pradės organizuoti tokio pobūdžio (sporto ir sveikatingumo) stovyklas suaugusiems ir Lietuvoje. Šių stovyklų tikslas bus parodyti dalyviams kaip reikia taisyklingai sportuoti, kvėpuoti, atsipalaiduoti, kokį rinktis maistą, kad būtume sveiki, žvalūs ir energingi. 5-10 dienų stovyklose dalyviai gyvens aktyvaus ir sveiko gyvenimo ritmu bei sužinos pagrindinius sveikos gyvensenos principus.

Jei susidomėjote jau dabar galite su mumis susisiekti ir išreikšti pageidavimą dalyvauti tokio pobūdžio stovykloje ( el.paštas: info@sportoprojektai.lt ).

Sportas-Sveikata.lt
SportoProjektai.lt

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *