Vitalijus Cololo: gali pats išmokti dainuoti ar piešti, bet teisingai sportuoti – neišmoksi

Jau metus su profesionalų pagalba intensyviai sportuojantis Vitalijus Cololo sako, kad judrus gyvenimo būdas ir taisyklinga mityba baugiai skamba tik tol, kol neišbandai, o bandyti verta tik tuomet, jei šalia yra patarti galintis specialistas.

„Tai labai greitai tampa įpročiu, natūralia gyvenimo dalimi. Nėra jokio termino iki kada žadu intensyviai sportuoti ir sveikai gyventi – darysiu tai visą likusį gyvenimą“, – teigia V. Cololo.

Ne vieną dietą praeityje išbandęs žinomas vyras suprato: norint, kad priemonės svoriui mažinti būtų veiksmingos bei ilgalaikės, jos turi būti priimtinos.

„Juk neatrodau labai nukankintas? Sportuoju tada, kai galiu – derinu tai su įtemptu darbo grafiku. Jei kurią dieną turiu tik valandą sportui, užsuku bent paplaukioti baseine. Mitas ir tai, kad, norint numesti svorio, reikia laikytis kankinančių dietų – valgau maistą, kurį mėgstu. Svarbiausia – daryti trijų valandų tarpus tarp valgymų ir per juos neužkandžiauti“, – savo dietos paslaptis atskleidžia Vitalijus Cololo.

Pasak jo, labai svarbu pasitarti su specialistais: absoliuti dauguma žmonių sportuoja netaisyklingai ir laikosi netinkamų dietų, todėl nepasiekia norimų rezultatų, netgi dar blogiau – neretai pakenkia savo organizmui.

Paklaustas apie per metus drauge su „Impuls“ specialistais pasiektus rezultatus, humoristas atsako, kad prarastus kilogramus skaičiuoja kiek kitaip, nei visi.

„Nelaikau svorio, kuris sugrįžta po švenčių ar šiaip sočiau užkandus, prarastu. Atsikratytas viršsvoris – tas, kurio niekad nebeataugsiu“, – pasakoja V. Cololo, tokių kilogramų jau priskaičiuojantis net 25.

Per metus itin pasikeitęs vyras džiaugiasi savo pavyzdžiu užkrėtęs ne tik žmoną bei dukrą, bet ir ne vieną bičiulį ar šou pasaulio atstovą.

„Negaliu kitiems duoti savo dietos – dieta ir treniruočių programa turi būti sudaryta kiekvienam asmeniškai, pagal žmogaus norus, poreikius ir tikslus. Tad nukreipiu juos pas „Impuls“ specialistus, kurie rūpinasi manimi“, – pasakoja V. Cololo.

Šeštadienį, sausio 28-ąją „Impuls“ treneriai, sveikatos specialistai prekybos ir pramogų centre „Panorama“ kvies žmones pasitikrinti sveikatos būklę bei susipažinti su Vitalijui Cololo iš pagrindų pakeisti gyvenimą padėjusiais sveikos gyvensenos metodais iš arčiau. Renginys prasidės 13 val.

„Man tai pavyko – gali ir Tu!“ – iššūkį meta ir pats V. Cololo.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *